Alle dagen open7:00 - 23:00
Bel ons+32 11 42 73 35

All Posts

(Dons)deken wassen?

Plaknachten? Zo houd je je bed fris! Plaknachten, weleens van gehoord? Misschien niet, maar je hebt ze alleszins weleens meegemaakt. Een plaknacht volgt op een warme dag; de temperatuur daalt nauwelijks en je beddengoed plakt om je heen. Natuurlijk wil…

Read more

Sportkleding wassen?

Zweetgeur in je sportkleding? Weg ermee!
Sportkleren, iedereen heeft er in meer of mindere mate weleens iets van in de was. Moet je dat nu op een speciale manier wassen, of kan het gewoon bij andere kledingstukken in de machine?

Read more

Gordijnen wassen?

Gordijnen wassen? Niet zo moeilijk als het lijkt!
Gordijnen wassen, een taak in het huishouden die je waarschijnlijk niet zo vaak uitvoert en die je net daardoor misschien ook wat lastig vindt.
Het is echter niet zo ingewikkeld als het lijkt. En zo heel veel tijd kost het ook niet; je hebt ongeveer een half uur nodig (exclusief de tijd van het wasprogramma) om je gordijnen weer schoon te krijgen. Een leuke bijkomstigheid is dat je huis na het wassen van de gordijnen ook weer heerlijk fris ruikt!

Read more

Welk wasmiddel kiezen?

Wegwijs in wasmiddelland
Om de was te doen kan je kiezen uit vloeibaar wasmiddel, poeder, capsules en ga zo maar door. En of dat nog niet genoeg is, zijn er daarnaast nog varianten voor wolwas, fijnwas enzovoort. Een mens zou van minder keuzestress krijgen. Herkenbaar? We zetten de verschillende opties voor je op een rijtje, zodat je de volgende keer direct het goede wasmiddel kan kiezen!

Read more

Wollen trui wassen?

De verwarming een paar graden lager zetten en een dikke trui dragen?
Dikke Truiendag, ooit van gehoord?! Op deze dag, die sinds 2005 elk jaar midden februari plaatsvindt, wordt iedereen in Vlaanderen opgeroepen om stil te staan bij de klimaatverandering en opgeroepen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Read more

Mijn winterjas wassen?

Een winterjas zelf wassen? Het kan!

Op dit moment is het nog volop winter en ben je blij met je warme winterjas. Wekelijks je winterjas wassen is niet nodig, maar één of twee keer per seizoen de jas een opfrisbeurt geven, is wel aan te raden. En geloof het of niet, maar ook aan deze winter komt weer een einde. Op dat moment wil je je winterjas natuurlijk proper in de kast hangen.

Read more

Zwarte kleding zwart houden?

Zwarte kleding houden we graag zwart en dat is mogelijk!
Onze kleding willen we natuurlijk zo mooi mogelijk houden, ook als het meerdere keren gewassen is. Maar bij zwarte kleding kan het best een uitdaging zijn, om deze ook na een aantal wasbeurten diepzwart te houden. En dat is wat je graag wil; anders had je wel een grijze broek of blouse gekocht, toch?

Read more