Alle dagen open7:00 - 23:00
Bel ons+32 11 42 73 35

Tarieven

Prijzen self-service

Wij kiezen voor een duidelijke prijszetting, bij ons geen verrassingen of onduidelijke regelingen met wasjetons. De prijzen zijn exclusief wasproducten, die u zelf van thuis kan meenemen of ter plaatse kan kopen via de zeepautomaat. Wij beschikken over een ruim assortiment gaande van bekende merken tot kwaliteitsvolle alternatieven.

Wassen

Wasmachine 7/9kg

€ 5,00

Wasmachine 14/16kg

€ 10,00

Wasmachine 23kg

€ 15,00

Drogen

Droger 14/16kg (per 5 min.)

€ 0,80

Droger 25kg (per 5 min.)

€ 1,00

Strijken

Strijken per 3 min.

€ 1,00

Desinfecteren & ontgeuren

i-Genius Pro (25min)

€ 6,00

Dierentextiel wassen

Wasmachine 16kg (incl. zepen)

€ 12,50

Dierentextiel drogen

Droger 16kg (per 5 min.)

€ 1,00

Wij aanvaarden:

Centrale betaalautomaat

Aan de centrale automaat schakelt u de gewenste apparaten in werking en voert u de betaling uit. U betaalt steeds enkel wat u verbruikt. U kan ervoor kiezen om te betalen met bancontact, kredietkaart (visa, mastercard), of met briefjes en muntstukken.

Abonnementen

Bubbleworks beloont trouwe klanten! U kan ervoor kiezen om een bepaald bedrag op te laden op de elektronische identiteitskaart, dat u bij volgende bezoeken kunt gebruiken om te betalen. Als u bovendien een bepaald bedrag oplaadt, belonen we u met extra tegoed!

Vanaf € 20 opladen

5%

extra tegoed
Vanaf € 50 opladen

10%

extra tegoed

Hoe werkt het:

Geen extra kaarten, gewoon je elektronische ID.

Steek je e-ID in de betaalautomaat. Laad wastegoed op door een zelfgekozen bedrag te betalen via betaalkaart of cash (munten en briefjes). Laad voldoende op om te genieten van de voordelen. Het extra tegoed wordt vervolgens automatisch toegevoegd.

Identiteitskaart gestolen of verloren? Geen probleem, het systeem onthoudt welk bedrag gelinkt was aan uw oude identiteitskaart, een nieuwe identiteitskaart neemt dit bedrag automatisch over. Neem contact op met ons indien u uw tegoed wil laten blokkeren.

Totaaloplossingen voor professionelen of grote gebruikers:

 • Afrekening op factuur

  Breng uw wasonkosten gemakkelijk in uw boekhouding. 100% aftrekbaar als beroepskost!

 • Waskaart op naam van uw organisatie

  Uw medewerkers kunnen gemakkelijk uw bedrijfswas doen op de rekening van het bedrijf. Achteraf geen briefjes om bij te houden.

 • Grote hoeveelheden tegelijk wassen en drogen

  Bespaar tijd door meerdere apparaten tegelijk te gebruiken. Uw grote hoeveelheid wasgoed is in mum van tijd terug netjes!

 • Hoeveelheidskorting

  Als professional geniet u altijd van 10% extra wastegoed.