Alle dagen open7:00 - 23:00
Bel ons+32 11 42 73 35

Strijken

Strijken bij Bubbleworks

Vlak wasgoed zoals bedlinnen, handdoeken, zakdoeken, tafellakens,… kan je probleemloos strijken met onze strijkrol met een breedte van 2 meter. Het opwarmen van de strijkrol bij opstart duurt ongeveer 10 minuten. Lees hieronder hoe u de strijkmangel bedient (u kan de gebruikshandleiding ook terugvinden in het salon).

Ondervindt u een probleem of wenst u geholpen te worden? Neem telefonisch contact op met ons en wij proberen onmiddellijk te helpen.

Hoe werkt het:

1. Betalen

Ga naar de centrale betaalautomaat en betaal met abonnement, bancontact, kredietkaart of cash tot het gewenste bedrag is bereikt.

Selecteer
2. Opstarten

Druk op de starttoets van het apparaat. Het apparaat warmt op. Wanneer het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt, hoort u een signaal.

3. Bedien de mangel

Druk de pedaal in om het apparaat in werking te stellen. De band begint te bewegen. Gebruik de pedaal om tijdens het strijken de band te starten en te stoppen.

Belangrijk

De stijkmangel kan enkel gebruikt worden voor plat linnen (handdoeken, lakens,… ). GEEN KNOPEN, GEEN RITSSLUITINGEN, GEEN KLEDING MET BEDRUKKING (t-shirts, broeken, hemden, vesten) ! Dit kan zowel de strijkrol als de kledij zelf beschadigen!

Tarieven

Strijken per 3 min.

€ 1,00

Beschikbaar in wassalons
Strijk tips
  • Opgelet: de strijkmangel is enkel geschikt voor plat linnen, geen jeans, geen knopen, geen ritssluitingen, geen kleding met bedrukking. Dit kan de strijkmangel ernstig beschadigen.
  • Het opwarmen van de strijkrol bij opstart duurt ongeveer 10 minuten, indien je ook gebruik maakt van onze droogkasten kan je de strijkrol kort erna opstarten.