Alle dagen open7:00 - 23:00
Bel ons+32 11 42 73 35

Dierentextiel

paarden en paardendeken

Wassen van paardendekens en dierentextiel

Het wassen van paardendekens, hondenkussens of ander dierentextiel is niet altijd eenvoudig thuis. Bij wassalon Bubbleworks beschikken we hiervoor over een speciale wasmachine en droogkast exclusief voor het wassen van dierentextiel.

De wasmachine en droogkast voor dierentextiel hebben beide een laadcapaciteit van 16kg, en een zeer ruime trommel. Hiermee kunnen tot twee paardendekens tegelijk worden gewassen. De machines voor dierentextiel staan apart gescheiden van de andere machines in het wassalon.

Tarieven

Wasmachine 16kg (incl. zepen)

€ 12,50

Droger 16kg (per 5 min.)

€ 1,00

Beschikbaar in wassalons
4 wasprogramma's

Er is keuze uit 4 wasprogramma’s: 30°C, 40°C, 60°C en 90°C. Elk wasprogramma heeft een voorwasprogramma op aangepaste temperatuur.

Ecologische zepen

De gebruikte zepen zijn allen dermatologisch getest en hebben een neutrale pH-waarde. Ze zijn bovendien biologisch afbreekbaar en hebben daardoor een neutrale geur.

Desinfecteren

We werken graag mee aan de gezondheid van je dier. Bij de reiniging wordt een desinfecterende zeep toegevoegd, zo is je deken of kussen bacterie- en kiemvrij.

Bubbleworks gebruikt 100% ecologische zepen, speciaal voor dierentextiel

Anders dan de gewone wasmachines in onze salons, is de wasmachine voor dierentextiel aangesloten op een zeeppomp met automatische dosering. Tijdens het wasprogramma doseert de computer van de wasmachine zeep in de machine op basis van het programma en de belading van het toestel.

Tijdens het voorwas- en hoofdwasprogramma wordt een neutrale, biologisch afbreekbare zeep gebruikt. Nadien volgt een spoeling en een cyclus met desinfecterende zeep. Tot slot volgt opnieuw een spoeling en wordt een kleine hoeveelheid ‘softener’ (wasverzachter) toegevoegd voor een schitterend en zacht resultaat.

hond op deken of hondenkussen

Instructies - dierentextiel wassen

wasmachine vullen
1. Vul de wasmachine

Stop de paardendekens en/of dierentextiel in de wasmachine en sluit de deur. Rol dekens niet tot een bolletje, maar verspreid ze goed in de trommel voor het beste resultaat.

programma selecteren op de machine
2. Selecteer het gewenste wasprogramma

Selecteer het gewenste wasprogramma op de wasmachine. Er is keuze uit 30°C, 40°C, 60°C of 90°C. Elk programma heeft standaard een voorwasprogramma op aangepaste temperatuur.

bubbleworks betaalautomaat
3. Betalen

Ga naar de centrale betaalautomaat en selecteer het gekozen apparaat. Betaal met abonnement, bancontact, kredietkaart of cash. De machine start automatisch na betaling.

Instructies - dierentextiel drogen

droogkast vullen
1. Vul de droogkast

Stop de paardendekens en/of dierentextiel in de droogkast en sluit de deur. Rol dekens niet tot een bolletje, maar verspreid ze goed in de trommel voor het beste resultaat.

programma selecteren op de machine
2. Temperatuur instellen

Selecteer de gewenste temperatuur op de droogkast. Neem een programma van minstens 20 minuten voor het beste resultaat.

bubbleworks betaalautomaat
3. Betalen

Ga naar de centrale betaalautomaat, selecteer het gekozen apparaat en stel de droogtijd in. Betaal met abonnement, bancontact, kredietkaart of cash. De machine start automatisch na betaling.