Alle dagen open7:00 - 23:00
Bel ons+32 11 42 73 35

Desinfecteren & ontgeuren

Nieuw en uniek bij Bubbleworks!

i-Genius Pro: desinfecteren & ontgeuren

Verwijder snel en doeltreffend virussen, bacteriën, mijten, schimmels, rook en onaangename geurtjes uit allerhande materialen zoals kledij, schoenen, helmen, uniformen, rugzakken, speelgoed, sport- en werkmateriaal, … met de i-Genius Pro desinfectiemachine! Probeer hem nu bij Bubbleworks wassalons.

De i-Genius Pro is een ontsmettingsmachine die werkt op basis van ozon, één van de meest effectieve desinfectiemethoden, zonder neveneffecten. De materialen blijven droog tijdens de gehele cyclus, zonder hitte, bevochtiging of chemische behandelingen. Hierdoor is het apparaat geschikt voor alle soorten materialen.

Je plaatst de voorwerpen in de machine. Na het starten van de machine wordt ozon in de machine opgewekt. De materialen worden gedurende een cyclus van 25 minuten blootgesteld aan ozon-gas. De ozonmoleculen binden zich aan micro-organismen zoals virussen, schimmels en bacteriën en neutraliseren deze. Aan het einde van het desinfectieproces wordt het aanwezige ozon terug omgezet in zuurstof. Op deze manier is het veilig het apparaat weer te openen. Je kan de voorwerpen direct weer gebruiken.

Waarvoor kan ik het gebruiken?

Ozon is effectief in het doden van bacteriën, virussen en schimmels op allerhande oppervlakten en stoffen. Daarnaast heeft ozon een ontgeurende werking. Dit maakt de i-Genius Pro een ideale oplossing voor:

  • Verwijderen van sigarettengeur uit gordijnen en tapijten
  • Verwijderen van bacteriën en onaangename geurtjes uit kledij, schoenen, uniformen, jassen, …
  • Ontgeuren van rugzakken, knuffels, kussens, …
  • Ontsmetten van werk- en sportmateriaal, speelgoed, …
  • Ontsmetten van mondmaskers
  • Andere …
I-Genius Pro desinfectiekast: schoenen
I-Genius Pro desinfectiekast: kussens, dekens, lakens
I-Genius Pro desinfectiekast: toetsenborden, werkmateriaal, tas, rugzak, toestellen

Instructies

Hieronder lees je de instructies van de apparaat. Ondervind je een probleem of wens je geholpen te worden? Neem telefonisch contact op met ons en wij proberen onmiddellijk te helpen.

1. Vul de i-Genius Pro

Plaats de materialen in de i-Genius Pro cabine. Plaats de materialen niet te dicht op elkaar, zodat het ozongas zich goed kan verspreiden tussen de materialen. Sluit de deur.

2. Betalen

Ga naar de centrale betaalautomaat, selecteer ‘desinfecteren en ontgeuren’, en betaal met abonnement, bancontact, kredietkaart of cash. Na betaling start het apparaat meteen!

Wanneer het apparaat in werking is, brandt een wit lampje op het toestel. Het toestel maakt geen geluid. De looptijd van het proces is zichtbaar op het scherm.

OPGELET: tijdens het proces is het onmogelijk de deur te openen! Gelieve niet de deur te forceren.

Tarieven

i-Genius Pro (25min)

€ 6,00

Beschikbaar in wassalons
Tips
  • Plaats de materialen niet te dicht op elkaar, zodat het ozongas zich goed kan verspreiden tussen de materialen.
  • De behandeling heeft een desinfecterende en ontgeurende werking, maar reinigt niet. Daardoor kunnen vieze geurtjes die diep in het textiel zitten na enkele weken terugkeren. Het is aangeraden de behandeling na een aantal weken te herhalen.
  • Volg nauwkeurig de instructies op de borden om de apparaten correct te gebruiken.