Alle dagen open7:00 - 23:00
Bel ons+32 11 42 73 35

Covid-19

Laatste update: 25 maart 2021, 11u

Samen houden we het veilig, help je mee?

Al onze wassalons blijven dagelijks geopend van 7 uur tot 23 uur (ma-zo).

Om er zeker van te zijn dat iedereen in alle veiligheid gebruik kan maken van het wassalon, willen we je vragen om rekening te houden met onderstaande maatregelen bij je bezoek:

  • In het salon is het dragen van een mondmasker te allen tijde verplicht, ook als je alleen bent. Zo bescherm je jezelf en de andere aanwezigen.
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst en na gebruik van de machines. Wij voorzien desinfectiemiddelen.
  • Beperk je aanwezigheid tot het minimum. De machines geven de tijd aan tot het einde van de was- of droogcyclus, kom op tijd terug om het apparaat te ledigen en blijf niet wachten in het wassalon.
  • Om de regels rond ‘social distancing’ te respecteren, zijn slechts 4 personen tegelijk in het wassalon toegelaten. Gelieve buiten eventjes te wachten bij drukte, en steeds de afstand van 1,5m tot elkaar te bewaren.
  • Betaal bij voorkeur elektronisch en contactloos (dit kan tot € 50) aan onze terminal.

Ook wij doen ons best om de veiligheid en hygiëne in het wassalon voor iedereen te waarborgen. Het onderhoud wordt verhoogd doorheen het hele gebouw, met name klinken en deuren, de schermen en alle automaten krijgen extra aandacht. Er zijn desinfectiemiddelen en papieren doekjes voorzien, om de handen en de machines te desinfecteren en te drogen.

We blijven de situatie en aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend opvolgen, en communiceren hier als de situatie zou veranderen.

Heb je vragen? Contacteer ons dan via info@bubbleworks.be of telefonisch op het nummer +32 (0) 11 42 73 35.

 

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Team Bubbleworks.